Konsten att göra slut med ett land – Sverige vi måste prata!

Trött på att tillhöra världens sjukaste land?

Går det att göra slut med sitt eget land? Hur uppför man sig i ett land styrt av en elit som är fientlig mot det egna folket? Är den enda lösningen att byta land?

Att avsluta en relation kan vara otroligt smärtsamt, särskilt när ens familj är inblandad i konflikten. Man tänker på goda minnen från början av relationen, blandat med bitterhet och ilska över att ha blivit bedragen och illa behandlad mot slutet. Det är så jag känner inför Sverige.

Vissa relationer går inte heller att avsluta helt och hållet, till exempel när det är barn inblandade. Man blir tvungen att ses emellanåt och uppföra sig artigt inför de små. Samma sak är det att tvingas leva i ett land där majoriteten av folket röstar mot sina egna intressen.

Det svåraste med att avsluta en relation är ofta inte ekonomiska problem, eller bouppdelning, det är den mentala biten, men mer om det senare.

Vad vi inte kan göra slut med?

Det går givetvis inte att göra slut med ett land fullt ut medan man fortfarande bor där. Man är fortfarande tvungen att betala skatt varav en väsentlig del används för att producera propaganda mot vithet, maskulinitet och hat mot familjen.

Beroende på var i landet du bor, går det inte att undgå den demografiska förändringen, där hela kommuner förvandlas till något som liknar Mellanöstern. Det går inte heller helt att undfly homoflaggor, menskonst och så vidare.

Vi kan oftast inte heller undvika andra hjärntvättade svenskar helt och hållet, eftersom det gäller åtminstone åttio procent av befolkningen.

Vad kan vi göra rent praktiskt

Flytta: 0m man har tillräckligt med pengar och möjligheter att hitta nytt jobb, kan man flytta till en annan del av landet som inte är lika förstörd som andra. Detta är tyvärr inte en permanent lösning (troligtvis) eftersom problemen av de styrandes politik börjat drabba även de mest avlägsna delarna av det som brukade vara vårt land.

Lev enklare: vi kan leva minimalistiskt, jobba mindre och lev enklare. Denna strategi tjänar två syften; för det första blir du mindre beroende av systemet, och för det andra slipper du betala lika mycket skatt till dem som vill förgöra dig.

Stöd positiva alternativ: vi kan stötta alternativa medier såsom Redicetv, Fria Tider och Swebbtv. Vi kan gå med i organisationer som ”Det Fria Sverige” som verkar för att skapa verkliga mötesplatser och områden exklusivt för svenskar.

Sluta ge pengar till dem som hatar dig: vi kan sluta stötta företag och organisationer som deltar i statens svenskfientliga agenda. Säg upp din prenumeration på Netflix, Youtube med mera. Använd fria plattformar som Bitchute och Telegram istället.

Hur gör man slut med Sverige på ett mentalt plan?

Detta är som jag nämnde i inledningen, den verkligt svåra biten. Att förlora sitt land är otroligt sorgligt, oavsett om det sker genom erövringskrig eller som i Sveriges fall – där folket frivilligt ger bort sitt eget land.

Sluta konsumera de styrandes propaganda: för att frigöra oss mentalt från den sjuka statsapparaten måste vi sluta konsumera allt dom producerar, även det som är gratis. Sluta läs deras tidningar, se inte på deras kanaler och så vidare. Låt de kämpar som driver alternativa medier gå igenom skiten efter det väsentliga.

Umgås mer med familj och vänner: det den socialistiska statsapparaten i Sverige lyckats bäst med under förra århundradet, var att krossa kärnfamiljen och folkgemenskapen. Men du kan på ett lokalt plan göra vad du kan för att svetsa samman din familj och bygga ditt eget männerbund.

Gå ut i naturen: en sak som fortfarande är fantastisk i Sverige är våra stora och ofta orörda naturområden. Gå ut med några vänner i skogen, grilla lite korv och drick kaffe. Ute i naturen är du nästan garanterat fri från både vänsterpropaganda och mångkultur.

Läs böcker och se dokumentärer: köp böcker som hyllar ditt folks historia. Som lär dig saker du har nytta av och underhåller dig utan marxistisk indoktrinering från Hollywood. Bli medlem på Redicetv, besök sidor som Logik Förlag, Svegot.se och Arktos.

Ha roligt: denna punkt är viktigare än de flesta tror. Svenskarna lider av flera fysiska och psykiska följdsjukdomar som ett resultat av hög stress. De styrande vill att vi sliter ihjäl oss för att vi indirekt ska finansiera förgörelsen av vårt folk.

Försök att jobba mindre, träffa vänner och fika, gå ut och fiska på sommaren och gå till skidbacken på vintern. Hoppa av ekorrhjulet i den mån du kan, stressa ned, meditera, spela golf, besök en kyrka (utan att ge dom pengar), lek med dina barn eller syskonbarn.

Bygg upp dig själv: fokusera på personlig utveckling, träna på gymmet eller hemma, skaffa en sund kosthållning, din hälsa är det viktigaste du har, utan den är du inte till nytta för vare sig dig själv eller någon annan. Studera och lär dig kunskaper som hjälper dig i såväl yrkeslivet som i din lokala stam.

Gör inte slut med nationen

Många förväxlar sitt land med sin nation. Landet är den plats där ditt folk existerar, men din nation existerar oavsett var den befinner sig. Jag skulle gissa att det existerar mellan en till två miljoner svenskar som inte hatar sig själva och faktiskt värdesätter sin existens.

Detta är vår nation, folket, det levande Sverige. Detta är vad vi egentligen älskar och kämpar för i första hand. Visst har vi onekligen ett både spirituellt och organiskt band till den jord som format oss i årtusenden, men det är i vår folkstam vi lever vidare.

Samtidigt säger vi hejdå till tredje vågens feminister, könsbytare, batikhäxor, sojapojkar, korrupta politiker, byråkrater, klimatalarmister, menskonst, statlig propaganda, bilbränder, terrordåd, ”ungdomsgäng”, pinsamma och patetiska komiker och kändisar, propagandajournalister, Bonnier och NGOs. Sorry, det är slut mellan oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s