Välkommen till Sverige Resort AB

Vår styrelse

Välkommen till Sverige Resort AB. Vår organisation har funnits i nästan hundra år under olika namn, och är idag en betydande del av det världsomspännande Globalist AB. Vi har investerare som George Soros, Bilderberggruppen och trilaterala kommissionen.

Vår verksamhet omfattar social turism, socialt ingenjörskap, nationell destabilisering och folkutbyte.

Till turister och permanenta bosättare

Först ut vill vi tacka dig för att du valt Sverige Resort AB. För dig av icke-europeisk härkomst är Sverige ett land med stora förmåner och närmast obegränsade friheter.

Direkt vid ankomst betraktar vi dig som en aktieägare, du kan se din kostnad för resan till vår resort som en investering i företagets framtid. Med detta kommer kostnadsfria förmåner som:

 • Bostad
 • Körkort
 • Tandvård
 • Sjukvård

Givetvis får du även bidrag för att kunna leva och ha roligt, för att lära dig det primitiva språket (valfritt) och om du vill skicka en slant till familjen i hemlandet. Våra anställda står för allt!

Ännu fler bonusförmåner tillfaller dig med:

 • Icke-kristen trosföreställning
 • Annan sexuell läggning
 • Om du väljer barnpaketet

Angående negativa rykten: det sprids tyvärr rykten om fientlighet från delar av landets anställda (såkallade urinvånare) riktat mot våra turister.

Vi vill försäkra dig om att våra säkerhetsanställda alltid kommer prioritera dina rättigheter över dom som ingick i det gamla systemet.

Till investerare – Förflyttning av kapital och folkmaterial

Vår huvudverksamhet bygger på att förflytta kapital från den såkallade urbefolkningen till våra bosättare och investerare.

I gengäld för detta bidrar våra investerare med ”upplysningskampanjer” riktad till urinvånarna. Och bosättarna bidrar med röster vid vår bolagsstämma.

Men det långsiktiga målet är att byta ut den såkallade urbefolkningen mot kunder och arbetare som är mer välvilligt inställda till vår vision och internationella direktiv.

Kort historisk bakgrund

Under årtusenden har landets såkallade urinvånare mot oerhörda odds i form av fattigdom, ett kargt landskap och hårt klimat lyckats ackumulera stora tillgångar.

Tyvärr är dessa ackrolyter för oupplysta för att förstå vår affärsidé, och ett segment av vidskepliga invånare har börjat göra motstånd.

De hävdar att de har någon sorts rätt till denna geografiska yta bara för att deras förfäder bott här i några tusen år.

Men detta är inget att oroa sig för, eftersom vi infört hårda straff för fientliga yttranden och andra forner av motstånd.

Skatter och avgifter

Sverige har världens högsta skatter, men bara för medelklassen och låginkomsttagare. För multinationella investerare är vi ett skatteparadis.

Vi subventionerar även företag som stödjer våra forskningsprojekt inom områden som könsbyten, GMO och social alienation.

Till arbetssökande och anställda

Till dig av icke-europeisk härkomst som kommit hit på semester och bestämt dig för att stanna permanent, finns det stora möjligheter till arbete (om du vill).

Som bosättare får du automatiskt förtur till arbete hos våra samarbetspartners, och våra icke-prioriterade arbetare betalar inledningsvis en del av din lön.

Om du väljer att arbeta inom vår huvudorganisation står vi för hela lönen och om du gör bra ifrån dig är du automatiskt prioriterad till lediga chefspositioner utifrån din ras, kön, religion eller sexuell läggning.

Till våra gamla kunder och anställda

Sverige Resort AB är nu på väg in i en multinationell fas. En del av er som bott här i generationer kommer avsky oss för att vi genomför dessa förändringar.

Men utan vår ledande roll i dessa förändringar kommer vårt företag inte att överleva.

För att underlätta övergången ber vi dig fokusera på det positiva vi fortfarande erbjuder er som tidigare burit upp vår verksamhet:

 • Genuscertifierade dagis
 • Insektsburgare
 • Könsbyten på barn
 • Pridefestivalen och mello
 • Vård i världsklass

Det sprids illasinnade rykten om Sverige som troligtvis kommer från Ryssland eller bakåtsträvare i Centraleuropa. Om gruppvåldtäkter, sprängningar och dagliga skjutningar.

Men vi försäkrar er att Sverige aldrig varit tryggare. Om ni ser till att barnen inte går ensam till skolan och era döttrar inte går ut sent på kvällen.

För de av våra tidigare kunder och anställda som hjälper oss att genomföra vår vision finns det fortfarande möjlighet att få ta del av samma förmåner som annars bara tillfaller bosättare eller investerare.

Men skynda, det finns inte många platser kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s