Nu tar jag steget fullt ut – vill du stötta mig i min strävan?

Sedan jag var med och grundade Maskulint.se för snart fem år sedan har jag försökt begränsa mitt engagemang inom andra områden jag brinner för, dels för att spara tid, men också för att det inte skulle färga mitt engagemang för personlig utveckling negativt. Detta är något jag upplevt som ett hinder i såväl min tankeprocess som med mitt arbete eftersom jag tvingats censurera mig i frågor jag brinner för. Nu är det slut med det.

Det här året har jag uppnått mer med mitt arbete med Maskulint.se vad gäller att utveckla vårt koncept, bygga vårt varumärke genom att synas i media och framförallt vad gäller att skapa en maskulin gemenskap i vår grupp Maskulint Utbyte. Och jag har uppnått mer i min egen personliga utveckling än vad jag trodde var möjligt under den här korta tiden vilket jag kommer att skriva mer om på levafett.com innan året är slut.

Men under den här tiden har jag även fått många förfrågningar från mina följare om andra områden jag är engagerad i på Twitter där jag mest skriver om metapolitik, kultur och samhällsbetraktelser. Och på Instagram där jag mest gör inlägg om mental och fysisk träning. En del vill stötta mitt arbete inom metapolitik medan andra vill anlita mig för att få hjälp med sin hälsa.

Hur kommer detta påverka mitt arbete med Maskulint? Och var står redaktionen i dessa frågor?

Jag kommer inte att göra avkall på mitt arbete med Maskulint på något sätt, tvärtom hoppas jag kunna arbeta mycket mer med sidan och våra sidoprojekt under det kommande året än vad jag någonsin gjort tidigare. Men eftersom jag även kommer engagera mig inom områden som kan upplevas som kontroversiella av våra följare måste jag göra en tydlig åtskillnad mellan detta och mitt arbete inom redaktionen.

Maskulint.se är en politiskt och religiöst obunden organisation som är öppen för alla män som delar våra mål oavsett deras ursprung, sexuella läggning eller hållningar inom andra områden. De andra som arbetar inom redaktionen står inte nödvändigtvis bakom allt jag skriver utanför Maskulint på samma sätt som jag inte behöver ta ställning för allt de säger på andra plattformar. Så vilka är mina andra områden jag vill satsa på?

Leva Fett för mental och fysisk förvandling

Min hemsida levafett.com har legat på is under detta år medan jag fokuserat på min egen hälsa och träning. Under detta år har jag lyckats gå ned nästan 30 kilo med hjälp av en sveriges bästa coacher, vilket lärt mig mer än någonsin. Jag har lyckats besegra min förlamande panikångest och PTSD med hjälp av kognitiv beteendeterapi, både genom flera år av egna studier och med hjälp av en terapeut. Jag har även blivit fri från mediciner, blivit av med mina allergier och börjat praktisera yoga dagligen.

Om detta och mycket kommer jag skriva om på Leva Fett där jag även kommer att erbjuda personlig coaching för pathreons, väldigt många har frågat mig om detta och jag ser fram emot att komma igång.

För tribalism och etniskt medvetande

De som följer mig på Twitter vet att jag är engagerad i frågor som rör etniska relationer, identitet och dynamik mellan konkurrerande grupper. Detta är något jag vill skriva mer om på den här sidan på ett konstruktivt sätt med fokus på lösningar.

För germansk åskådning och andlighet

Jag har varit engagerad i föreningar för nordisk/germansk andlighet och identitet sedan yngre tonåren, vid Stockholms Universitet studerade jag religionshistoria och jag har varit med i flera olika religiösa samfund sedan dess, innan jag hittade tillbaka till mina hedniska rötter. Under kommande år vill jag dela med mig av mina kunskaper inom detta område och även börja organisera mig aktivt irl tillsammans med likasinnade. Jag har även för avsikt att arrangera blot och meditationstillfällen.

Release av min första bok

Innan årets slut kommer jag vara klar med första utkastet av min skräckroman som jag arbetat med sedan förra året. Målet var från början att den skulle vara färdig för release i början av 2021, men det visade sig vara ett större åtagande än jag trodde. Jag har lagt ned oerhört mycket arbete på att skapa en fängslande upplevelse för mina läsare och kunna erbjuda något som både underhåller och förändrar, är taggad inför detta. Om boken får ett bra mottagande finns även planer på åtminstone två uppföljare.

Jag kommer att behöva all hjälp jag kan få

Någon gång under början av nästa år kommer jag att börja arbeta med alla dessa saker på heltid under åtminstone några månader framöver. Mitt mål är och har alltid varit att kunna hålla på med det jag brinner för på heltid, vilket är mitt mål med denna satsning, genom mina böcker, coaching och skrivande. Även om jag inte når mitt mål denna gång kommer jag aldrig att ge upp, men jag kommer inte kunna ge lika mycket av min tid som jag önskar.

För de som vill börja stötta mig redan nu, oavsett om det är på grund av mitt arbete mot antivitism, för nordisk identitet eller för mitt arbete med Maskulint, så kan ni göra det genom att dela mina artiklar (som denna) och sprida det material jag producerar. Vill du ge mig möjlighet att förbättra kvaliteten på mitt arbete och offra mer tid tar jag emot donationer via Swish på 072-0068360

För en manlig resning och en Nordisk gryning

Jag har bedyrat sedan 2012 att jag aldrig kommer att engagera mig i partipolitik igen, och det står jag fast vid. Däremot kommer jag ändå indirekt påverka det politiska planet genom att skriva om frågor som inte borde vara kontroversiella, men som är det på grund av det extrema politiska klimatet. Jag har alltid varit offentlig med mitt engagemang och valt att ta direkt i frågor som andra inte kan eller vågar diskutera.

Om du är en av dem som vill hjälpa mig i min strävan att verka för mannens återkomst, för att stärka vårt folks identitet och bekämpa antivita föreställningar hoppas jag att du vill stötta mig i detta, det har aldrig varit viktigare än nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s