Vill du bli en del av min stam?

Under året har många hört av sig för att få vägledning, hjälp med mental eller fysisk träning eller bara för en chans att träffas och prata. Det här är mitt svar till er.

Om du vill träffa mig, fast vi inte känner varandra i verkligheten sedan tidigare, beror det sannolikt på att du hoppas få ut något av vår kontakt. Det kan röra sig om att du vill lära dig något, att du vill bidra till mitt arbete eller bara finner mitt tänkande eller mitt arbete intressant.

Om du är en person med ambitioner, kunskap eller av handling, är jag tacksam för detta, och jag vill gärna ge mer utrymme för dig i mina cirklar.

Sociala medier är inte särskilt sociala, men de är en början

För de som bara har kontakt med míg via chatt eller på andra sätt via nätet, kan jag upplevas som väldigt kort eller till och med dryg, något även flickvänner påpekat. Detta har inte nödvändigtvis något med dig att göra, utan det beror på att jag hatar att chatta. Det är omständligt, tar lång tid och sällan leder till något.

Jag är ingen diva, men jag har alldeles för många engagemang för att underhålla andra på den lilla fritid jag har, bara för att ”vara snäll”. Om du vill ha kontakt med mig vill jag omgående veta följande; vem är du? Varför borde jag ha kontakt med dig? Vad vill du rent konkret?

Verkliga relationer skapas i verkliga livet

Internetforum är utmärkt för att dela idéer, men det är ingen plats där man knyter verkliga band. Om du vill ha en klubb för att dela roliga bilder på husdjur, är en plattform som Facebook perfekt. Vill du bygga ett verkligt brödraskap eller till och med en stam, måste du träffa människor regelbundet i verkligheten.

Om ditt fokus är träning och du vill bygga vår kontakt genom den, börja träna på mitt gym så kan vi gå vidare därifrån, men var redo på att svettas. Vill du ses över en kaffe, var redo att ta dig till ett cafe nära mig på en tid jag kan, och se föregående stycke om vad jag vill veta innan.

Många har hört av sig om coaching, sociala tillställningar och samtal

Många har hört av sig för att få tips om träning, lära sig social dynamik eller för att få hjälp med motivation, flera har även erbjudit sig att betala för mina tjänster. Hittills har jag tackat nej till alla förfrågningar, anledningen till det är att jag inte vill göra något halvhjärtat, jag tar mina engagemang på allvar och jag vill vara säker på att du får ut vad du behöver av vår kontakt.

När det gäller olika former av coaching är det enda sättet att ta betalt för min tid, annars kan jag bara klämma in dig när jag har en kort lucka mellan andra engagemang, och det skulle vara bristande respekt för såväl din tid som för min inre cirkel. Vill du ses för samarbete eller annat utbyte, se nästa del.

Jag offrar inte min tid med familjen eller av mitt arbete för att snacka skit

Jag har knappt någon kontakt med barndomsvänner, lumpenpolare och dylikt längre. Det beror inte på att jag anser mig vara bättre än dem, det beror på att jag prioriterar andra saker mer än att ”hänga tillsammans”, oavsett vem det handlar om. Jag har en fästmö och tre barn, jag har mina samarbetspartners för Maskulint.se, utöver detta har jag mina egna lärare och mentorer som jag träffar regelbundet.

Resten av min tid går åt till mitt deltidsjobb (som jag hoppas bli fri från under nästa år), studier inom psykologi och hälsa, min träning (tränar två timmar om dagen med få undantag). Jag skriver artiklar till denna sida, till min sida om kost och träning (Leva Fett) och inte minst för Maskulint. Jag sitter i styrelsen för Logik Förlag och skriver på min första bok.

Jag ställer krav utav respekt för dig och mig själv

En del kan tycka att jag har höga krav för de jag vill umgås eller arbeta med, och att jag är extremt fokuserad på resultat. Men sanningen är den att om jag inte ställde några krav på vilka jag vill umgås med, så skulle ingen av värde vilja umgås med mig heller.

Mitt viktigaste krav för de människor jag överväger att släppa in i mitt liv är att de vill något, men hur visar man att man verkligen vill något? Jo det gör man genom handling. Om du har en massiv fysik kan jag gissa att du går till gymmet, om du inte är vältränad ännu, men jag ser dig gå till gymmet varenda dag, vet jag att du faktiskt vill det. Men om du bara snackar, säger det mig ingenting.

Meditation, gruppträning och föredrag

Nästa år vill jag bygga fler riktiga relationer, med mina följare, med mina egna lärare och med potentiella medlemmar av min framtida stam (jag kommer skriva mer om stambyggande framöver). För att åstadkomma detta kommer jag börja arrangera träffar för meditation, gruppträning och för att hålla föredrag inom olika ämnen.

Jag kommer därför lansera ett Pathreon för de som är intresserade av att delta i någon eller alla av dessa aktiviteter, men om du är intresserad av att vara en del av den här verksamheten redan nu, kan du kontakta mig via formuläret på den här sidan. Jag ser fram emot att möta er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s