Skrivandet av min första bok och övriga projekt

Jag skriver för närvarande på min första bok, detta är mitt mest ambitiösa åtagande hittills och kommer därför även påverka mina andra projekt. Här kommer en kort rapport.

Jag har varit en aktiv i skribent i snart 20 år, hunnit vara chefredaktör under en kort tid och även fått mina alster publicerade i andra böcker och skriftsamlingar. För några månader sedan (från att detta publiceras) började jag skriva på min egen första riktiga bok. Detta är något jag velat göra under hela min karriär, men i samband med detta års pandemi och andra omvälvande händelser i mitt eget liv, kände jag att detta inte kan vänta längre.

Vad handlar boken om?

Jag vill inte avslöja för mycket om boken i ett så här tidigt skede. Det jag kan avslöja är att det kommer vara såväl ett skönlitteratärt verk såväl som ett manifest över de frågor som är viktigast för mig. Den kommer att vara självutlämnande, brutalt ärlig och med all säkerhet kontroversiell för de allra flesta.

Var och när kommer boken ges ut?

Jag har inte bestämt ännu om jag ska försöka få boken publicerad på något mindre alternativt förlag, eller bara publicera den själv. Däremot kan jag utlova att boken kommer att vara klar för publicering under våren 2021. Innan årets slut kommer jag även släppa utdrag ur boken i ett nyhetsbrev som jag kommer dela med mig av här på bloggen och i socala medier inom kort.

Hur kommer detta påverka mina övriga åtaganden?

Jag kommer inte dra ned på arbetet med Maskulint, avseende artiklar och poddande med mera. Däremot kommer jag inte hinna skriva lika mycket på denna blogg och min andra sida ”Leva Fett”. Jag har även trappat ned mitt engagemang på Twitter och kommer sannolikt fortsätta ligga lågt på sociala medier till dess att boken är färdig.

Hur kan du hålla dig uppdaterad om boken?

Jag kommer som sagt att lansera ett nyhetsbrev inom kort, jag måste bara lösa några tekniska detaljer först, därefter kommer nyhetsbrevet att vara det snabbaste och enklaste sättet att hålla sig uppdaterad. Till dess rekommenderar jag mina följare som är intresserade att antingen följa mig på min Twitter eller på min Facebook-sida.

Tills vidare vill jag önska alla mina läsare en god fortsättning, är oerhört tacksam för allt ert stöd, konstruktiva brev och kommentarer som jag fått under året. På min sida ”Om mig” hittar ni länkar till alla intervjuer jag deltagit i under året. Väl mött!

2 kommentarer på “Skrivandet av min första bok och övriga projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s